Edustajaksi?

Hyviä lisäansioita tai uusi päätyö laukkumuodin parissa?

Olemme suomalainen laukkumuotiin painottunut kotimyyntiyritys, joka maahantuo ja jälleenmyy edustajiensa kautta yksilöllisiä ja laadukkaita laukkuja sekä kausittain vaihtuvia asusteita.

Kiitosta asiakkailtamme on saanut toimintamallimme, jossa asiakas saa tuotteen aina heti edustajalta mukaansa, ilman ylimääräisiä toimitusaikoja. Eli ei myöskään jälkitoimitusten vaivaa sinulle!

Oman maahantuontimme ansiosta saamme varastolle uusia malleja ympäri vuoden, joten jatkuvasti vaihtuva mallisto mahdollistaa lukuisan määrän kestäviä kanta-asiakassuhteita.

 

Etsimme myyntityöstä kiinnostuneita henkilöitä itsenäiseen työhön, missä sinulla on mahdollisuus päästä hyville ansioille ilman taloudellista riskiä. Sinä päätät sen, haluatko tienata lisätuloja osa-aikaisena, vai houkuttaako suuremmat tulot kokoaikaisena.

Jos olet tekevä ja hyvin ihmisten kanssa toimeentuleva henkilö, niin ota yhteyttä ja jutellaan mitä meillä olisi sinulle tarjota. Emme vaadi aiempaa kokemusta, oma tiimisi auttaa kyllä sinut alkuun. Oma auto on kuitenkin vaatimuksena, koska mahdollisuus liikkua on edellytys työn tekemiselle.

 

Edustajana toimiminen tapahtuu omalla y-tunnuksella, mutta mallistoa ei missään vaiheessa tarvitse lunastaa itselleen, joten alkuun pääset ilman suuria sijoituksia. Provisiomme ovat alan parhaita ja ne käsitellään pikaisesti, joten myynnin tulokset näkyvät suoraan euroina nopeasti tililläsi!

 

Haluaisitko Sinä olla osa mahtavaa porukkaamme ja löytää itsellesi mukavaa ja palkitsevaa tekemistä?

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä oheisen lomakkeen kautta, tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: info@tipilaukku.fi, niin kerromme lisää!

Olen kiinnostunut urasta Ti-Pi Laukulla

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.