Tietoa meistä

Rakkaudesta lajiin

Jos omaa palavan intohimon laukkuihin, sekä kutsumuksen asiakaspalveluun, niin miksi niitä ei yhdistäisi? Tämän ajatuksen pohjalta toimii Tipi Laukku, joka haluaa tarjota kaikille saman ajatusmaailman omaaville henkilöille mahdollisuuden toimia antoisassa ja miellyttävässä työssä laukkuedustajana.

Ja samalla haluamme tietysti tarjota yksilöllistä ja laadukasta laukkumuotia asiakkaillemme, vaativaankin makuun.

Olemme suomalainen kotimyyntiyritys, jonka edustajia löydät ympäri Suomen. Kotikutsut ovat perinteisin myyntikanavamme, mutta saatat löytää edustajiamme myös erilaisista tapahtumista, kuten messuilta, markkinoilta tai jopa työpaikaltasi.

Mikäli haluat tutustua tämän hetkiseen mallistoomme, niin järjestä kotikutsut ja kerää ystävät koolle shoppailemaan kanssasi. Yhdessä kaikki on aina mukavampaa. Kiitoksena kotikutsujen pitämisestä sinua odottaa rahanarvoiset alennukset valitsemastasi tuotteesta.

Peruspilareinamme toimii yksilöllisyyden lisäksi laatu, jonka varmistamme tuomalla itse maahan laadukkaiksi todettuja, mutta kohtuuhintaisia laukkuja.

Yksilöllisyyttä vaalimme tuomalla malleja aina rajoitetun myyntierän, jolloin mallisto myös uudistuu jatkuvasti. Aina on siis hyvä hetki osallistua laukkukutsuille, mikäli sellaiset on tiedossa 😉

 

Reklamaatiot

Pahoittelemme jos kohtasit mitä vain ongelmia ostamasi tuotteen kanssa.

Pyrimme aina varmistamaan omassa laaduntarkkailussamme, että viallisia tuotteita ei tulisi myyntiin. Aina vika ei kuitenkaan ole päälle  päin nähtävissä ennen käyttöönottoa, joten Sinä saatat asiakkaana kohdata ongelman tuotteen käyttöönoton jälkeen. Mikäli näin valitettavasti pääsee käymään, niin otathan yhteyttä.

Asian nopeuttamiseksi suosittelemme sinua ottamaan mahdollisimman pian yhteyttä tuotteen sinulle myyneeseen edustajaan, jolta saat ohjeet, miten toimia. Ellet muista edustajan nimeä, niin ei huolta, voit toki ottaa yhteyttä myös info@tipilaukku.fi, niin hoidetaan asia kuntoon.

 

Galleria / menneitä ja nykyisiä esimerkkejä mallistosta